Al van alles geprobeerd om je beter te voelen? Ga loslaten.

Overzicht methodes

Sedonamethode

‘Ik wil wel loslaten, maar ik weet niet hoe?’ Een veel gestelde vraag die ik eenvoudig kan beantwoorden: Loslaten is geen kwestie van begrijpen, maar van dóen. Ik help je daarbij met de Sedonamethode.

Craniosacraaltherapie

Met deze techniek geef je op de juiste plaats op het lichaam een subtiele druk. Hierdoor kan de daar opgebouwde spanning/ blokkade los laten. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam verbetert door craniosacraal therapie.

Ontspannings- en ademtherapie

Loslaten, toelaten en ontspannen zijn onlosmakelijk met elkaar  verbonden. Door te  ontspannen laat je los en door los te laten ontspan je. Een goede ademhaling helpt je om beter te ontspannen.

Fysiotherapie

Ook in de fysiotherapie zijn veel verschillende technieken die kunnen helpen om blokkades los te maken, het lichaam en spieren te laten ontspannen, je energie te verbeteren en om je zelf  weer in beweging  te  brengen. Bij lichamelijke klachten betrek ik fysiotherapie (waar nodig) ook in de behandeling.

Energiewerk

We kunnen gebruik maken van oefeningen, bewegingen en aanrakingen om de energie vrij te maken en beter te laten doorstromen.

(wandel)  Coaching

Je  kan van alles leren en we kunnen blokkades opheffen, maar vervolgens gaat het er om wat jij daarmee doet. Ik help je om uit te zoeken wat jouw huidige situatie van je vraagt,  en we kijken samen wat er nodig is om dát daadwerkelijk te gaan doen. Ook help ik je om die dingen te gaan doen die je wél wilt, maar die niet van de grond komen.

 Als we wandelen komen we vanzelf al meer “in ons lichaam” en wordt het denken rustiger.  Wandel coaching is dan ook  een ideale werkvorm om loslaten te leren en toe te passen.  Wandelsessies zijn meestal in de mooie natuur bij Soest maar zijn ook mogelijk van af de Weerdsingel in Utrecht 

 

 

We kijken samen wat het beste bij jou past. Neem gerust contact op voor een intake gesprek

sedonamethode

Maak een afspraak

10 + 4 =

In de rivier van het leven kom je rotsen tegen. Houd je er niet aan vast, maar zwem erlangs.