De snelste manier om een probleem op te lossen is door het los te laten.

Hoe help ik je?

Loslaten, toelaten, ontspannen

Loslaten doe je zo kan je helpen wanneer je merkt dat dingen waar je tegenaan loopt problemen worden. Dat je gebruikelijke  oplossingen niet meer goed werken. Ik reik je nieuwe oplossingen aan, waardoor jouw energie weer kan stromen.

Onbewust kiezen we vaak voor verzet, vast houden en er over nadenken. De oplossingen die je gaat leren zijn loslaten, toelaten en ontspannen. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt gaan ervaren hoe problemen kunnen oplossen door er anders mee om te gaan. We gaan samen aan de slag om jouw persoonlijke blokkades los te laten, waardoor je vrijer en gelukkiger wordt. Zo ontstaan nieuwe mogelijkheden en vaardigheden die je verder zullen helpen  op je levenspad.

Loslaten, toelaten, ontspannen is breed toepasbaar, het helpt je bij: 

  • Kleine dingen waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven
  • Beperkende gedachten, emoties en gedragingen
  • Blokkades/ klachten op fysiek, relationeel, emotioneel, seksueel, spiritueel of financieel niveau
  • Persoonlijke groei
  • Spirituele groei

Hoe help ik je:

Zelfonderzoek

Ik nodig je altijd uit om te onderzoeken wat voor jou waar is en of jij er iets mee kunt. Jouw persoonlijke groei en zelfontdekking, daar draait het om.

Speelsheid en humor

Ik neem jou heel serieus. Problemen neem ik minder serieus. Ik kijk met vrolijkheid naar de manier waarop ons gevoel en brein ons klem zet of voor de gek houdt.

Sensitiviteit

Dankzij mijn fijngevoeligheid kan ik meevoelen met wat er bij jou en in je lichaam gebeurt. Hierdoor hebben we minder woorden nodig en gaat jouw proces sneller. Om mee te voelen hoef ik je niet aan te raken.

Verschillende methoden

Door mijn jarenlange ervaring als craniosacraal therapeut, fysiotherapeut en (Sedona) coach, heb ik veel behandel methoden tot mijn beschikking.  Tijdens de sessie komen die samen tot een op jou afgestemd geheel.

sedonamethode

Maak een afspraak

4 + 3 =

Alles waar je aandacht aan geeft groeit. Focus je dus op de dingen die je wél wilt.