De snelste manier om een probleem op te lossen is door het los te laten.

Hoe help ik je?

Lessen in loslaten

Je leert een simpele en radicaal andere manier om met je problemen om te gaan. Simpel, krachtig, makkelijk te leren en zeer effectief. In therapie onderzoek je – en ben je gericht op het probleem. De lessen van loslatendoejezo zijn gericht op de oplossing. Je gaat ervaren hoe patronen en problemen oplossen door er anders mee om te gaan. Toelaten en loslaten zijn de sleutelwoorden.

Onbewust kiezen we vaak voor verzet, vast houden en er over nadenken. De oplossingen die je gaat leren zijn loslaten, toelaten en ontspannen. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt gaan ervaren hoe problemen kunnen oplossen door er anders mee om te gaan. We gaan samen aan de slag om jouw persoonlijke patronen en blokkades los te laten, waardoor je vrijer en gelukkiger wordt. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden en vaardigheden die je verder zullen helpen  op je levenspad.

Je krijgt inzichten en leert technieken waar je de rest van je leven plezier van hebt.

behandeling loslaten

Jouw leven en de dingen waar je tegenaan loopt zijn de lesstof die we gebruiken om te leren loslaten.
Toelaten, loslaten, ontspannen werkt op alle vlakken van je leven, het helpt je bij:  

  • Kleine dingen waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven
  • Beperkende patronen, gedachten, emoties en gedragingen
  • Blokkades/ klachten op lichamelijk, relationeel, emotioneel, seksueel, spiritueel of financieel niveau
  • Je persoonlijke groei
  • Je spirituele groei

Je leert technieken en krijgt inzichten waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Hoe help ik je:

De lessen

Tijdens de lessen ontstaat er een wisselwerking tussen wat jij ervaart en wat ik waarneem. In deze afstemming ontvouwen zich de lessen. Met de specifieke vragen wordt je je bewust van je patronen, emoties en gevoel en ga je loslaten. De patronen die je problemen veroorzaken of in stand houden gaan oplossen.
Het werkt op hoofd, hart en lichaam. Je krijgt inzicht hoe jou systeem werkt en leert er anders mee om te gaan. Je gaat je vrijer en gelukkiger voelen.
Door deze nieuwe oplossingen te oefenen en toe te passen, maak je je ze eigen en kan je ze makkelijker integreren in je leven.

Speelsheid en humor

Ik neem jou heel serieus. Problemen neem ik minder serieus. Ik kijk met vrolijkheid naar de manier waarop ons gevoel en brein ons klem zet of voor de gek houdt.

Sensitiviteit

Dankzij mijn fijngevoeligheid kan ik meevoelen met wat er bij jou en in je lichaam gebeurt. Hierdoor hebben we minder woorden nodig en gaat jouw proces sneller. Om mee te voelen hoef ik je niet aan te raken.

Plan een afspraak

Alles waar je aandacht aan geeft groeit. Focus je dus op de dingen die je wél wilt.