Alles waar je aandacht aan geeft groeit. Focus je dus op de dingen die je wél wilt.

Over mij

ik ben steven van rijn
Mijn naam is Steven van Rijn,  Toen ik in 1988 begon als fysiotherapeut wilde ik mensen beter maken. Inmiddels weet ik dat ik je niet beter kan maken  maar wel degelijk kan hélpen om beter te worden. In de afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld als therapeut, maar ook als mens. Ik kwam steeds dichter bij mijn eigen vrijheid en geluk te staan. Dat gun ik iedereen in deze wereld. Ik noem het zelfs mijn missie!

Hoe kan ik jou helpen?

Op het levenspad komt iedereen hobbels tegen. Ik help je om ze niet als problemen te zien, maar als richtingaanwijzers. Ze wijzen je de plaatsen waar je nog niet vrij bent. Hoe meer je je laat meenemen in de stroom van het leven, hoe gemakkelijker het wordt. Zo kom je vanzelf waar je moet zijn.

‘Ik werk met gevoel en dat werkt goed.’

Graag help ik jou verder

Als mede-eigenaar van een fysiotherapiepraktijk werk ik ook als psychosomatisch fysiotherapeut. Naast therapeut ben ik vooral mens, net als jij. Ook ik ben nog steeds op zoek naar hoe het leven in elkaar steekt. Wat ik weet is dat ik blij word als ik met mensen werk. En nee, het leed in de wereld kan niet door mij worden opgelost. Wél kan ik mijn steentje bijdragen. Met mijn twee voeten stevig op de grond ga ik af op mijn gevoel. Graag help ik ook jóu  een stukje verder. Hopelijk komen wij elkaar binnenkort tegen.

Steven van Rijn

ik-behandel-met-sedona

Mijn opleidingen

  • De Sedonamethode, Coach level 2
  • Craniosacraal therapeut afgestudeerd in 2005
  • Docent spirituele therapie 1998
  • Spirituele therapie   afgestudeerd 1995
  • Fysiotherapie afgestudeerd 1988

Wat mijn klanten zeggen:

Steven van Rijn heeft mij op een geweldige manier van mijn chronische hoofdpijnklachten afgeholpen. Met veel geduld, goed luisteren, nieuwe inzichten geven, cranio sacraaltherapie en een zeer open, positieve benadering, heeft hij mij geleerd om anders naar mijn klachten te kijken en er anders mee om te gaan. Zijn behandelingen waren professioneel en effectief. Zonder hem was ik nooit zo goed hersteld van klachten die ik al 8 maanden had.

Door zachte aanrakingen voelt hij waar de energie wel en niet goed doorstroomt, en daarna behandelt hij de moeilijke plek. Alles heel rustig en aandachtig. Ik heb er erg veel profijt van, zowel fysiek als mentaal. De aandacht voor de klacht en voor de mens heeft Steven beide als talent. Hij geeft me echt meer ruimte in mijn hoofd en lijf. Ik kan hem iedereen aanraden.

Al een behoorlijk aantal jaren kom ik iedere keer weer terug bij Steven voor behandeling, vaak zitten er (gelukkig) jaren tussen, maar dan merk ik dat het wel weer tijd wordt voor een afspraak. Dingen waarvan je denkt ze verwerkt te hebben blijken soms bewust of onbewust nog aanwezig te zijn en dan heb ik toch steeds opnieuw blokkades waardoor er klachten ontstaan.

Steven is een uiterst relaxed persoon en geeft je bij binnenkomst het gevoel dat hij uren de tijd heeft voor je. Natuurlijk moet je na een uur weer stoppen. Tijdens de behandeling helpt hij je om weer naar je lichaam te luisteren en tijdens/na de eerste behandelingen komen er,  bij mij,  best heftige emoties los. Zaken die je zo lekker verstopt hebt worden weer zichtbaar en dat is soms heftig. Het mooie is dat je dan geleidelijk aan weer toe komt aan bewustwording en ontspanning, het zelf weer kunt overzien en er zelf weer mee kunt ‘werken’.

Nooit in al die jaren heb ik Steven horen zeggen: “…je moet….”. Steven kan zeer goed luisteren, straalt veel rust uit en is een uiterst deskundig behandelaar. Ik voel me daardoor volkomen op mijn gemak bij hem wat volgens mij de behandeling zeker ten goede komt.

loslaten-pagina-over-mij

Plan een afspraak

Als je loslaat zit het leven veel simpeler in elkaar dan het lijkt.