Is loslaten hetzelfde als opgeven? Juist níet! Loslaten is verdergaan.

Praktisch

De lessen vinden plaats online via een beveiligde video verbinding of in de praktijk in Utrecht. “lessen in het bos ” zijn bij de Soesterduinen in Soest.

Kennismaking

Indien gewenst is er de mogelijkheid voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 10 minuten en doen we via de telefoon of online.

Startgesprek

Voor we met de eerste loslaat les starten, beginnen we met een startgesprek. Bij online- en praktijksessies is dit onderdeel van de eerste les. Bij lessen in het bos is dit een los gesprek van 25 minuten, online of in de praktijk in Utrecht.

  • Ik zal je vragen om je bsn nummer en legitimatie;
  • Ik vraag je iets over je huidige situatie te vertellen;
  • We bespreken wat je vraag is en op welk vlak je wilt leren anders met dingen om te gaan;
  • We bespreken of ik je verder kan helpen

 

Wat we doen:

Elke les begint met een kort gesprek over hoe het met je gaat en wat je hebt gehad aan de voorgaande les. Op basis van wat je vertelt en wat ik zie hoor en voel gaan we aan het werk. Een combinatie van oefenen, reflecteren en uitleg. Bij deze methode is aanraken niet nodig.

Goed om te weten:

Ik bewaar je gegevens in een beveiligd computerprogramma. Ze worden nooit met derden gedeeld, tenzij je hier zelf om vraagt.

Les Online

Een les duurt 15, 25 of 50 minuten.

De lessen vindt plaats via bellen of beeldbellen via een beveiligde verbinding.  Ben je eenmaal bekend met loslaten, dan kan soms een les van 15 minuten al genoeg zijn. Loslaten kan heel snel werken.

Les in het bos

Een wandelsessie duurt 50 minuten.

Tijdens wandelen wordt ons hoofd als vanzelf al leger, loslaten is dan nog makkelijker.  Bij een wandelsessie lopen we door de duingebieden bij Soest, Ik wacht je op op de parkeerplaats van de “korte duinen” Soesterbergsestraat 125  te Soest. Afhalen van station Soest Zuid behoord tot de mogelijkheden.

LET OP:  Wil je een afspraak maken voor een wandelsessie, geef bij het plannen dan duidelijk aan dat het om een wandelsessie gaat.

Les in de praktijk

Een les duurt 25 of 50 minuten.   

De lessen vinden plaats in de praktijk op de Weerdsingel in Utrecht. We werken zittend op de stoel.

Kosten:

15 minuten: € 26,-   (alleen mogelijk bij online sessies)


25 minuten: € 46,-


50 minuten: € 87,50


 

Betaling:

De praktijk- en wandellessen betaal je aan het eind van de les per pin of contant. Een online les betaal je vooraf met behulp van de betaal knop. De rekening ontvang je aan het eind van de les per e-mail.

 

Vergoeding van de lessen

Afhankelijk van de inhoud van de les wordt deze gedeclareerd als coaching of fysiotherapie. 
Worden de lessen gecombineerd met sensfulness behandeling dan is declaratie als  craniosacraaltherapie ook mogelijk.
Mogelijk kunnen de lessen worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering.  De vergoeding is afhankelijk van de verzekeraar en aanvullende pakket.

Je krijgt een rekening per e-mail die je kunt indienen bij de verzekeraar.

Afmelden

Als je korter dan 24 uur van tevoren afzegt, wordt de les wel in rekening gebracht. Dit geldt ook bij overmacht, hoe oneerlijk het ook voelt.

Maak een afspraak

4 + 9 =

Ons lichaam en ons gevoel hebben maar twee mogelijkheden: aanspannen of… óntspannen.