Is loslaten hetzelfde als opgeven? Juist níet! Loslaten is verdergaan.

Praktisch

De sessies vinden bij mij in de praktijk of online plaats.

Kennismaking

Indien gewenst is er de mogelijkheid voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 10 minuten en doen we via de telefoon.

Intakegesprek

Voordat we therapie starten, begin ik ALTIJD met een intake. Bij online sessies is ook de intake online. Bij praktijksessies is de intake onderdeel van de eerste  sessie

  • Neem legitimatie en een handdoek voor op de behandelbank mee bij praktijksessies
  • We bespreken waarin je beperkt of geblokkeerd bent en/of wat je vraag is
  • Bij lichamelijke problemen zijn ook testen onderdeel van de intake
  • We bespreken of ik je verder kan helpen

Een sessie in de praktijk

Elke sessie begint met een kort gesprek over hoe het met je gaat. Op basis van wat je vertelt en door wat ik zie hoor en voel, doe ik een voorstel over wat we tijdens de behandeling gaan doen. We werken staand, zittend op de stoel of je ligt op de behandelbank. Voor deze behandeling hoef je geen kleding uit te trekken, hooguit je schoenen.

Tijdens de behandeling ontstaat er een wisselwerking tussen wat jij ervaart en wat ik waarneem. In deze afstemming ontvouwt zich de behandeling verder. Je kan blokkades, spanningen en emoties toelaten, loslaten en nieuwe inzichten opdoen. Zo kan je meer vrijheid gaan ervaren. Door nieuwe oplossingen toe te passen, maak je je ze eigen en kan je ze makkelijker integreren in je leven.

Goed om te weten:

Ik bewaar je gegevens in een beveiligd computerprogramma. Ze worden nooit met derden gedeeld, tenzij je hier zelf om vraagt.

Praktijksessie

 

Een sessie duurt 25 of 50 minuten, afhankelijk van de wens en haalbaarheid.

 

De therapie vindt plaats in de praktijk op de Weerdsingel in Utrecht.   We werken staand, zittend op de stoel of je ligt op de behandelbank. Voor deze behandeling hoef je geen kleding uit te trekken, hooguit je schoenen.

Onlinesessie

 

Een sessie duurt 15, 25 of 50 minuten, afhankelijk van de wens en haalbaarheid.

 

De therapie vindt plaats via bellen of beeldbellen via een beveiligde verbinding.  In deze sessies werk ik met de Sedonamethode en met coaching. Ben je eenmaal bekend met loslaten, dan kan soms een  sessie van 15 minuten al genoeg zijn. Loslaten kan heel snel werken.

Kosten:

  • 15 minuten: € 23,-   (alleen mogelijk bij online sessies)
  • 25 minuten: € 46,-
  • 50 minuten: € 86,-

 

Betaling:

Een praktijk sessie betaal je aan het eind van de sessie per pin.   Een online sessie betaal je vooraf door het geld over te maken. De rekening ontvang je per e-mail.

 

Vergoeding van de therapie

 

De sessies in de praktijk vallen onder craniosacraaltherapie en kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.  Ik ben aangesloten bij het RCN (register) en UCN (beroepsgroep). De vergoeding is afhankelijk van je verzekeraar en aanvullende pakket.  Klik hier voor meer informatie over de vergoeding per verzekering

 

Je krijgt een rekening per e-mail die je kunt indienen bij de verzekeraar.

 

Afmelden

 

Als je korter dan 24 uur van tevoren afzegt, wordt de behandeling wel in rekening gebracht. Dit geldt ook bij overmacht, hoe oneerlijk het ook voelt.

 

sedonamethode

Maak een afspraak

14 + 8 =

Ons lichaam en ons gevoel hebben maar twee mogelijkheden: aanspannen of… óntspannen.