Is loslaten hetzelfde als opgeven? Juist níet! Loslaten is verdergaan.

Praktisch

De sessies vinden bij mij in de praktijk of online plaats.   Wandelsessies  zijn bij de Soesterduinen in Soest

Kennismaking

Indien gewenst is er de mogelijkheid voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 10 minuten en doen we via de telefoon.

Intakegesprek

Voordat we therapie starten, begin ik ALTIJD met een intake.  Bij wandel- en online sessies is de intake online. Bij praktijksessies is de intake onderdeel van de eerste  sessie

  • Neem legitimatie en een handdoek voor op de behandelbank mee bij praktijksessies
  • We bespreken waarin je beperkt of geblokkeerd bent en/of wat je vraag is
  • Bij lichamelijke problemen zijn ook testen onderdeel van de intake
  • We bespreken of ik je verder kan helpen

Een sessie in de praktijk

Elke sessie begint met een kort gesprek over hoe het met je gaat. Op basis van wat je vertelt en door wat ik zie hoor en voel, doe ik een voorstel over wat we tijdens de behandeling gaan doen. We werken staand, zittend op de stoel of je ligt op de behandelbank. Voor deze behandeling hoef je geen kleding uit te trekken, hooguit je schoenen.

Tijdens de behandeling ontstaat er een wisselwerking tussen wat jij ervaart en wat ik waarneem. In deze afstemming ontvouwt zich de behandeling verder. Je kan blokkades, spanningen en emoties toelaten, loslaten en nieuwe inzichten opdoen. Zo kan je meer vrijheid gaan ervaren. Door nieuwe oplossingen toe te passen, maak je je ze eigen en kan je ze makkelijker integreren in je leven.

Een wandelsessie

Tijdens wandelen wordt ons hoofd als vanzelf al leger, loslaten is dan nog makkelijker.  Bij een wandel sessie lopen we door de duingebieden bij Soest, praten we over wat je bezighoudt en doen we loslaatoefeningen.  Ik wacht je op op de parkeerplaats van de  “korte duinen”   Soesterbergsestraat 125  te Soest.  Een sessie is 50 minuten.  We rekenen af met de pin of contant na terugkeer  van de wandel sessie.    Afhalen van station Soest Zuid behoord tot de mogelijkheden.

LET OP:  bij het maken voor een afspraak voor een wandelsessie heel duidelijk aangeven dat het om een wandelsessie gaat

Goed om te weten:

Ik bewaar je gegevens in een beveiligd computerprogramma. Ze worden nooit met derden gedeeld, tenzij je hier zelf om vraagt.

Praktijksessie

 

Een sessie duurt 25 of 50 minuten, afhankelijk van de wens en haalbaarheid.

 

De therapie vindt plaats in de praktijk op de Weerdsingel in Utrecht.   We werken staand, zittend op de stoel of je ligt op de behandelbank. Voor deze behandeling hoef je geen kleding uit te trekken, hooguit je schoenen.

Onlinesessie

 

Een sessie duurt 15, 25 of 50 minuten, afhankelijk van de wens en haalbaarheid.

 

De therapie vindt plaats via bellen of beeldbellen via een beveiligde verbinding.  In deze sessies werk ik met de Sedonamethode en met coaching. Ben je eenmaal bekend met loslaten, dan kan soms een  sessie van 15 minuten al genoeg zijn. Loslaten kan heel snel werken.

Kosten:

  • 15 minuten: € 26,-   (alleen mogelijk bij online sessies)
  • 25 minuten: € 46,-
  • 50 minuten: € 87,50

 

Betaling:

De praktijk- en wandelsessies betaal je aan het eind van de sessie per pin.   Een online sessie betaal je vooraf door het geld over te maken. De rekening ontvang je per e-mail.

 

Vergoeding van de therapie

Afhankelijk van de inhoud van de sessies wordt deze gedeclareerd als  craniosacraaltherapie of fysiotherapie.

Mogelijk  kunnen de sessies worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.  De vergoeding is afhankelijk van de verzekeraar en aanvullende pakket.  Klik hier voor meer informatie over de vergoeding voor craniosacraaltherapie per verzekering

Voor de craniosacraaltherapie ben ik aangesloten bij het RCN (register) en UCN (beroepsgroep). Voor de fysiotherapie ben ik aangesloten bij het KRF (register) en KNGF (beroepsgroep)

 

Je krijgt een rekening per e-mail die je kunt indienen bij de verzekeraar.

 

Afmelden

 

Als je korter dan 24 uur van tevoren afzegt, wordt de behandeling wel in rekening gebracht. Dit geldt ook bij overmacht, hoe oneerlijk het ook voelt.

 

sedonamethode

Maak een afspraak

2 + 3 =

Ons lichaam en ons gevoel hebben maar twee mogelijkheden: aanspannen of… óntspannen.